Patríte k potravinovým alergikom, potravinovo-intoleratným či celiatikom?

Aj my sme jedným z Vás a preto máme riešenie!

Vyplňte prosím tento krátky formulár a my skúsime urobiť váš život jednoduchším a bez starostí.

Registrácia

Ukončená

Z dôvodu naplnenia kapacít, nové registrácie nepríjmame.

Milí partneri, reagujeme na Vašu registráciu na stránke www.mysafefood.sk, kde ste sa zaregistrovali so záujmom byť zapojení do nášho projektu Bridging the gap for people with food restrictions / Safe Food / BIN02_2021_002.

Po posledných týždňoch urputnej prípravy Safe Food Lab. v Bratislave, ktorá čoskoro začne plniť svoju funkciu pripravy bez-alergénnych jedál a pekárenských výrobkov pod vedením nášho Chef-a/Šéfkuchára Denisa Mihóka a výživovej poradkyne Mirky Luberdovej sme už len pred pred posledným krokom ku začatiu objednávania a dovozu jedál, ktoré v predchádzajúcich týždňoch pripravil a otestoval tím Safe Food.

Následne Vám v priebehu týždňa priradíme diskont, ktorý sa bude viazať na Denné menu v nasledujúcom období. Takisto by sme Vás poprosili, aby ste si v aplikácii doplnili lokalizačné údaje na dovoz, prípadne tel. kontakty, ktoré budú slúžiť našim kuriérom na komunikáciu s Vami. Aplikácia sa momentálne plní údajmi k menu, preto nebuďte zmätení, ak ju dnes nájdete prázdnu. Čo sa týka pekárenských výrobkov, tie budú dostupné v priebehu apríla. Budeme Vás informovať. Objednávanie bude možné od piatku, 24.03.2023. Nakoľko je príprava jedál náročnejšia na čas, treba si objednať VŽDY minimálne 36 HODÍN VOPRED. T.j. najneskôr v stredu poobede si objednajte na piatok, vo štvrtok poobede na pondelok, v piatok poobede na utorok atď.

Tešíme sa na chutnú spoluprácu.

Bez alergénov, zaručene.

Tím Safe Food